Silvercreek Move

Silvercreek Move is een collectie sportieve kleding waarbij functionele details zijn gecombineerd met draagcomfort. De collectie is gemaakt voor vrouwen en mannen waarbij het leven volop in beweging is. In ons huidige drukke bestaan wisselen we veel verschillende activiteiten af zowel thuis als buitenshuis en zijn we op zoek naar kleding die hierbij past. We zoeken naar comfort, we combineren sportief en casual en willen er altijd top uit zien.
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

 1. Move Crew Sweater Move Crew Sweater
  Move Crew Sweater
  € 59,99
 2. Move Pet Move Pet
  Move Pet
  € 25,00
 3. Move Tee 2 Move Tee 2
  Move Tee 2
  € 39,99
 4. Move Tee 3 Move Tee 3
  Move Tee 3
  € 39,99
 5. Move Tee 1 Move Tee 1
  Move Tee 1
  € 39,99
 6. Move Packable Tas Move Packable Tas
  Move Packable Tas
  € 25,00
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

Silvercreek Move collectie

Met de toevoeging van Silvercreek Move aan ons assortiment spelen we in op deze ontwikkeling waarbij we onze aandacht voor functionele details combineren met draagcomfort en een sportieve uitstraling. Silvercreek Move is een collectie van o.a. zachte sweats, sportieve tops en functionele hoodies. Gemaakt van stoffen met verschillende eigenschappen: super stretchy running tights, lichtgewicht nylon track jackets en track pants in modische kleuren.

Sportief gekleed met Silvercreek Move

Naast sportief te dragen zijn de stijlen van Silvercreek Move ook perfect te combineren met de Silvercreek en Silvercreek Premium collectie in een athleisure outfit. Het woord athleisure is afgeleid van de woorden athletic (athletisch, sportief) en leisure (vrije tijd): sportief gekleed in je vrije tijd. Athleisure is een combinatie van fashion en comfort, het komt er eigenlijk op neer dat je sportkleding ook gewoon casual kunt dragen.

Bestel Silvercreek Move online

Let’s shop! Shop jouw favoriete Move items direct online op Silvercreek.nl. Laat je inspireren door deze sportieve collectie. Altijd gratis verzending, 14 dagen bedenktijd, achteraf betalen en niet goed = geld terug!