Premium collectie

Premium

Premium Fall'22

Voor het voorjaar 2022 hebben we met de Silvercreek Premium collectie gefocust op een neutraal en ruimer vallend silhouet, een minimalistische uitvoering en het gebruik van diverse rijke materialen. De collectie is uitgevoerd in een neutraal kleurenpalet van offwhite, zand en zwart. Elementen van vintage workwear – kenmerkend voor iedere Silvercreek collectie – zorgen voor een stoere touch in de collectie. In de Silvercreek Premium collectie vind je katoenen T-shirts in verschillende uitvoeringen, superzachte truien, stoere broeken en vrouwelijke blazers. Discover the collection!

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 37 producten 37 producten

 1. Premium Sade Vest Premium Sade Vest
  Premium Sade Vest
  € 89,99
 2. Premium June Jas Premium June Jas
  Premium June Jas
  € 199,95
 3. Premium River Top
  Premium River Top
  € 49,95
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 - 30 van 37 producten 37 producten

Premium collectie

Voor lente 2022 hebben we met de Silvercreek Premium collectie gefocust op een neutraal en ruimer vallend silhouet, een minimalistische uitvoering en het gebruik van rijke materialen. De collectie is uitgevoerd in een neutraal kleurenpalet van offwhite, zand en zwart. Elementen van vintage workwear – kenmerkend voor iedere Silvercreek collectie – zorgen voor een stoere touch in de collectie. In de Silvercreek Premium collectie vind je katoenen T-shirts in verschillende uitvoeringen, superzachte truien, stoere broeken en vrouwelijke blazers.

Premium denim

In de Silvercreek Premium collectie speelt denim een belangrijke rol waarbij we voor deze winter 2 nieuwe wassingen voor de Zoey introduceren. De Zoey is een balloon jeans met een hoge taille. Kenmerkend is de vorm van het been die vanaf de heup een curve heeft, wijd op de knie valt en smaller op de enkel; een karakteristieke ‘ballon’ vorm die een heel vrouwelijk en elegant silhouet geeft. De Denim Black wassing is een 13,25 Oz. ringspun denim met een authentieke look, maar met comfort stretch en een hele zachte handfeel. De Dark Stone wassing is een 12,5 Oz. ringspun, comfort stretch red cast denim die is geverfd met pure indigo met een stone wash voor een authentiek ingedragen look. Deze 2 wassingen zijn toegevoegd aan de al bestaande Beige Sand wassing die in zomer 2021 is geïntroduceerd.

Premium accessoires

De Silvercreek Premium collectie heeft een ruim aanbod aan accessoires die onmisbaar zijn en je look complementeren, maar waarbij het belangrijkste de introductie van 2 nieuwe tassen is: de Coco en de Cheri. De Coco is een crossover van een Tote bag en een Hobo Bag; de vorm en de grootte van een Tote bag, met de karakteristieke, soepele look van een Hobo bag. Uitgevoerd in 100% premium leer met focus op de vorm is deze tas kenmerkend voor de Silvercreek Premium collectie. De Cheri is en een kleinere tas opgebouwd uit verschillende vakken die aan elkaar zijn vastgemaakt. Een minimalistisch ogende tas met verborgen details aan de binnenkant met onder andere een in 100% premium leer omlijst spiegeltje voor een laatste check of het snel bijwerken van make-up. Het zijn de aandacht voor dit soort details die deze tas tot een belangrijk item in de Silvercreek Premium collectie maken.