Heren Overshirts

Overshirts zijn dé trend van het seizoen. Een voorbeeld van een trendy overshirt is: Het Denver Overshirt. Dit overshirt is geïnspireerd op vintage workwear jassen die in de mijnen van Silvercreek gedragen werden en heeft opgestikte zakken om alle items die je nodig hebt bij je te dragen. Kortom een stoer overshirt die zowel binnen als buiten gedragen kan worden. Verkrijgbaar in 2 kleuren. Shop nu online bij Silvercreek!

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

 1. Mack Overshirt Mack Overshirt
  € 59,95
 2. Martin Overshirt Martin Overshirt
  € 49,99
 3. Martin Overshirt Martin Overshirt
  € 49,99
 4. Mojo Overshirt Mojo Overshirt
  € 59,95
 5. Mojo Overshirt Mojo Overshirt
  € 59,95
 6. Mojo Overshirt Mojo Overshirt
  € 59,99
 7. Denver Overshirt Denver Overshirt
  € 89,95 € 62,97
 8. Denver Overshirt Denver Overshirt
  € 89,99 € 62,99
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Heren overshirts

Laat je inspireren door de heren overshirts collectie van Silvercreek. Kleed je smart of juist casual en ontdek een breed aanbod aan overshirts. De Silvercreek heren overshirts zijn er in verschillende kleuren en materialen, en natuurlijk speciaal voor jou ontworpen.

De overshirts trend van dit seizoen

Dit seizoen zie je diverse overshirts terug in de Silvercreek collectie. Een functioneel fashion item die zowel als dik overhemd en binnenjas gedragen kan worden.

Bestel Silvercreek heren overshirts online

Let’s shop! Shop jouw favoriete heren overshirts direct online op silvercreek.nl. Laat je inspireren door de nieuwste collectie, looks en trends. Altijd gratis verzending, 14 dagen bedenktijd, achteraf betalen en niet goed = geld terug!