For The Love Of Jeans

For The Love Of Jeans

Shop nu een jeans* en ontvang €32,- shoptegoed die je kunt besteden in de maand mei. Al onze jeans zijn samengesteld met aandacht voor detail, materiaal en kwaliteit. Ontdek ons grote aanbod van jeans in diverse fits en wassingen. 

 

Grab your favorite denim & fall in love!

Porter Slim Jeans

De jeans heeft een aangesloten top block zonder te strak te zitten. De pijp loopt naar onderen iets toe waardoor een smalle pijp wordt gecreëerd zonder strak te zitten.Door de aangepaste stofrichting in de backyoke en waistband heeft de Porter een perfecte aansluiting in de onderrug met veel steun in de band.

Lewis Regular Tapered Jeans

De lewis Regular Tapered Jeans is van het merk Silvercreek. De jeans zit als een regular model, maar loopt smal af bij de enkels als een slim model. 

De Lewis heeft een comfortabele topblock met hoge waist. Door z’n hogere waist kan deze jeans bij een ruimere taillemaat prima met een lager kruis, ofwel drop crotch, gedragen worden. Bij een meer aangesloten maat, kan de jeans wat hoger in de taille gedragen worden.

Alloy Regular Tapered Jeans

De Alloy Regular Tapered jeans is van het merk Silvercreek. Deze donker blauwe stof is geverfd met een zwarte verf, hierdoor ontstaat de zwarte ondertoon. Door de heftige nabehandeling krijgt deze broek een stoere look. 

Het topblock van de Alloy jeans zit aangesloten, zonder dat het te strak zit, heeft wat meer ruimte op het bovenbeen en loopt taps toe naar beneden. De denim heeft een silicone SXC logo op de coinpocket. De workwear details van deze jeans zie je terug in de vorm van de frontpockets en dubbele backpockets

Dysc Straight Fit Jeans

De Dysc Regular Straigh Jeans is van het merk Silvercreek. Deze jeans heeft een bleached wassing die een gedragen stoere look creëert Deze 5 pocket jeans heeft veel comfort op de heup en bovenbeen en een rechte pijp naar beneden. De liefhebber van loose fit kan deze jeans in een grotere maat ook nonchalanter op het been dragen.

Celsi Super Skinny Jeans

De Celsi Super Skinny Jeans is van het merk Silvercreek. De Celsi heeft een high waist. Omdat de Celsi super skinny strak gedragen wordt, is de naad binnenkant been verwerkt als gevouwen naad. Dit geeft extra stevigheid. Door het weglaten van de cainpocket creëert deze jeans een slanke look. De perfecte shape en positie van de achterzakken zorgt ervoor dat deze jeans verder weinig nodig heeft.

Cassy Mid Waist Skinny Jeans

De Cassy Skinny Jeans is van het merk Silvercreek. Deze klassieke 5 pocket jeans heeft een mid waist. De waistband is op vorm gesneden waardoor deze jeans mooi aansluit op de rug. Doordat de zijnaden iets naar voren zijn geplaatst heeft deze jeans een extra slanke look. De achterzakken van de Cassy zijn zo geplaatst dat er een subtiele butt-lift look is gecreëerd.

Cinna Girlfriend Slim Jeans

De Cinna Jeans is van het merk Silvercreek. Deze Slim Tapered Jeans heeft wat meer ruimte op de bovenbeen en loopt taps toe naar beneden. De Cinna is ook heel geschikt om een maatje ruimer te dragen om zo een nonchalante look te creëren. De kwaliteit die gebruikt is voor de Cinna is een hoogwaardige superstretch met een authentieke grove denim look.

Emerald Slim Jeans

De Emerald Slim Jeans is van het merk Silvercreek. De Emerald heeft een high waist. De hoge achterkant heeft een extra naad wat ervoor zorgt dat deze nog beter aansluit in de onderrug. De Emerald is ronder gesneden en heeft een gevormde waistband voor extra comfort. De voorkant is middelhoog waardoor deze fit erg comfortabel is voor iedere lichaamsvorm.

Sam Tapered Jeans

De Sam Tapered Jeans is van het merk Silvercreek. De jeans heeft een licht verlaagd kruis, valt los om de heupen, wat wijder op het bovenbeen en loopt taps toe naar beneden.

Celest Jeans 

De Celest Straight Tapered Jeans is van het merk Silvercreek. Deze jeans heeft een hoge taille en een silhouet met een straight leg. De Celest valt glad in de taille en heup en loopt recht vanaf de bovenbeen naar beneden.

Joan Bootcut Jeans

De Joan Bootcut Jeans is van het merk Silvercreek. Deze jeans heeft een vrij rechte leg, bij de knie wat strakker , maar aan de onderkant weer wat wijder. Karakteristiek voor een bootcut is dat de bennen er langer en slanker door lijken. De Jeans heeft een High waist.

Celsi Flare Jeans

De Celsi Flare zit hoog op de heupen. De Celsi jeans is vanaf de waistband tot aan de knie aangesloten en vanaf de knie loopt de jeans uit tot een elegante flare-pijp. Door de perfecte shape en positie van de achterzakken geeft het de jeans de ‘less is more’ look and feel.