About Silvercreek

Visie


Het is onze visie om een merk te creëren voor dames en heren met een sterk authentiek karakter, waarbij geschiedenis en creativiteit gecombineerd worden op een hedendaagse manier, wat resulteert in een origineel en inspirerende collectie.

Missie


Het is onze droom om kledingstukken te ontwikkelen met een sterke identiteit die matchen met de Nederlandse mentaliteit. Ze zijn ontworpen om te dragen voor elke gelegenheid en stemming.

INSPIRED BY HISTORY, CREATED FOR TODAY

Silver Creek, Colorado, is vanaf 1875 een welvarend mijnwerkersdorpje tot de 'Silver Crash' van 1893. In de jaren 50 van de vorige eeuw leefde het dorp op door de vele ambachtslieden die zich hier vestigden. De geschiedenis van pioniers, mijnwerkers en artisans inspireren het merk Silvercreek vandaag de dag.

Passie voor rijke geschiedenis en het maakproces achter een fashion item, gecombineerd met de aandacht voor detail, materiaal en kwaliteit, vervolgens vertaald naar een hedendaagse stijl. Dát zijn de basisingrediënten van Silvercreek, die de collectie uniek, verfijnd en modern vintage maakt.

FLAGSHIP STORE BREDA 

De flagship store van Silvercreek, gevestigd in Breda, is dé plek waar het mijnwerkers verleden en de artisanale verhalen samenkomen. Alle subtiele details en grote gebaren maken de winkel tot een plek waar de oorsprong van het merk en de nieuwe trends elkaar ontmoeten. De aandacht voor detail is niet alleen voelbaar in het interieur, maar is ook doorvertaald in de service naar de klant toe.

De Silvercreek flagship store Breda heeft onderstaande prijzen in ontvangst mogen nemen;

'Stappen & Shoppen Retail Award 2018' in de categorie;
Mode- Beste modewinkel van Breda.
'Storytelling Award 2018' onderdeel van de Dutch Retail Experience Award 2018'.

Adres en openingstijden


Enjoy shopping at Silvercreek Breda