Verzending

De decembermaand is niet alleen de gezelligste, maar ook de drukste maand van het jaar.

We doen er alles aan om jouw bestelling op tijd te versturen. In verband met de verwachte drukte bij PostNL, raden wij je echter aan om je bestelling op tijd te plaatsen. Wil je er zeker van zijn dat jouw outfit nog voor de feestdagen in huis is, kom dan naar onze flagshipstore in Breda of naar één van onze 70 OPEN32 verkooppunten.

 

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Op Silvercreek.nl is bezorging binnen Nederland en België helemaal gratis. Je betaalt geen verzendkosten voor de bestelling. Wil je je bestelling naar een ander land verzenden? Check de kosten hier.

 

HOE WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Je bestelling wordt verzonden door PostNL Pakketservice. Deze wordt als pakket verzonden naar het door jouw opgegeven afleveradres. Als je pakket verzonden is, ontvang je een e-mail met een track & trace code per e-mail waarmee je het pakket online kunt volgen. Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorging dan probeert PostNL het pakket de eerstvolgende werkdag nogmaals bij je af te leveren. Lukt dit niet, dan wordt het pakket afgegeven bij een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. Je kan het pakket daar vanaf de volgende werkdag afhalen. PostNL bezorgt van dinsdag tot en met zaterdag. 

 

WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?

We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Voor artikelen naar Nederland en België bedraagt de gemiddelde levertijd 2-4 werkdagen. PostNL levert alleen op dinsdag tot en met zaterdag. 

 

HOE VOLG IK MIJN BESTELLING?

Wanneer je bestelling klaar staat voor verzending, ontvang je automatisch een e-mail met daarin het track & trace nummer van PostNL. Met deze link en code kun je de bestelling heel gemakkelijk online volgen. Wanneer dit niet het geval is kun je contact opnemen met 026 - 203 09 95 of klantenservice@silvercreek.nl.

 

IS VERZENDING NAAR HET BUITENLAND MOGELIJK?

Verzending is mogelijk over de gehele wereld. Wil je je bestelling naar een ander land verzenden? Check de kosten hier.