Verantwoord ondernemen

De B32 Groep is een internationaal opererende fashionretailer, waarvan OPEN32 en Silvercreek onderdeel uitmaken. Wij streven ernaar om steeds betere producten aan te bieden, die jou een écht goed gevoel geven. Dat is beter voor de mensen die het maken, beter voor het milieu én beter voor jou als klant.

Wij werken hard om onze doelstellingen te bereiken. Er is nog veel te doen! Ons beleid ten aanzien van verantwoord ondernemen is de komende vijf jaar gericht op drie belangrijke pijlers. Dit zijn de onderwerpen die het meest relevant zijn voor onze onderneming en waarvan we denken dat we de grootste impact kunnen hebben.

 

Bedrijfsvoering

Wij willen open en eerlijk zijn in alles wat wij doen en vragen dat ook van alle partijen waar we mee samenwerken. We kijken kritisch naar onze eigen bedrijfsvoering met als doel om samen met onze leveranciers en producenten aan verbetering te werken. Dat is wat ons betreft de basis.

Lees verder >

De mens achter ons product

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die aan onze producten werkt dit doet onder goede arbeidsomstandigheden. Daarom werken wij nauw samen met onze partners en producenten aan het stap voor stap verkleinen van de risico’s die we tegenkomen in onze productieketen.

Lees verder >

Duurzaam product

Wij zijn ons bewust van de impact die we mogelijk veroorzaken op het milieu door de productie van kleding en beseffen ons dat het moeilijk is om schade aan het milieu te herstellen. Voorkomen is beter dan genezen! Daarom willen wij onze impact verminderen en waar mogelijk het milieu niet aantasten.

Lees verder >

Duurzame projecten

De wereld elke dag een beetje beter maken, dat is onze missie. Daarom gaan we met Silvercreek duurzame samenwerkingen aan, zoals het project met o.a. designstudio PLANQ.