Shop nu, straks genieten

Shop nu, straks genieten

Wij halen alles uit de kast om jouw bezoek aan onze flagship store in Breda zo veilig en vertrouwd mogelijk te laten verlopen. Shop bijvoorbeeld op afspraak inclusief één-op-één stylingadvies, die lekkere kop koffie én een goed gesprek. 

Kun je niet naar onze flagship store komen? Shop dan online, wij staan 24/7 voor je klaar. We maken er samen mooie en veilige feestdagen van.

Hieronder lees je alles over onze shopping mogelijkheden en hoe wij het winkelen voor jou zo prettig en veilig mogelijk maken.

Shop hier de collectie

Wees voorbereid, shop op tijd

Wees voorbereid, shop op tijd

Nu de drukke decembermaand voor de deur staat, is het belangrijk om drukte te spreiden en om vroegtijdig jouw favoriete items te shoppen. Om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling op tijd bij je thuis kunnen bezorgen, adviseren we je om tijdig te bestellen. Ga je liever naar de winkel, dan raden we je aan om niet te lang te wachten met een bezoek aan onze flagship store in Breda. Op die manier zorgen we voor voldoende spreiding en houden we het shoppen voor jou zo comfortabel en veilig mogelijk. Shop nu, straks genieten!

Ontdek hier hier de collectie.

Onze winkel & openingstijden

Onze winkel & openingstijden

Onze Silvercreek flagship store in Breda is een uurtje eerder open. Bekijk hier de actuele openingstijden per dag.

Tot snel, in onze Silvercreek flagship store.

Private shopping

Personal shopping

Wij nemen in onze flagship store in Breda de ruimte én tijd voor jou. Shop op afspraak inclusief één-op-één stylingadvies, die lekkere kop koffie én een goed gesprek. Een personal shopping afspraak maken? Neem contact op met onze klantenservice: bel naar 026 - 20 30 995 of stuur een e-mail naar info@silvercreek.nl. Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM. Oók nu helpen we je met liefde, persoonlijke aandacht en geven wij je graag goed advies.

Reserveer nu je personal shopping afspraak.

Veilig winkelen

Veilig shoppen bij Silvercreek

Wij halen alles uit de kast om jouw winkelbezoek zo veilig en vertrouwd mogelijk te laten verlopen.

Lees hier hoe je veilig in onze winkel kunt shoppen. Kun je niet naar de winkel komen? Shop dan online, wij staan 24/7 voor je klaar. Dan maken we er samen prachtige, maar ook veilige feestdagen van.