Personal Shopping

Silvercreek flagshipstore

Wij nemen in onze Flagshipstore in Breda de ruimte én tijd voor jou. Shop op afspraak inclusief één-op-één stylingadvies, die lekkere kop koffie én een goed gesprek.


Een personal shopping afspraak maken? Neem contact op met onze klantenservice:

Bel naar 026 - 20 30 995 of stuur een e-mail naar info@silvercreek.nl.

Wij nemen telefonisch of per mail contact met je op om de afspraak in te plannen.

 

Beste Silvercreek-klant,

Het coronavirus houdt iedereen in ons land bezig. Ook bij Silvercreek zijn we alert en vinden we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en jou als klant het allerbelangrijkste. In onze flagshipstore en webshop doen wij er alles aan om shoppen veilig en zo prettig mogelijk te houden.

In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat shoppen iets anders gaat dan je van ons gewend bent. Wij hopen dat je hier begrip voor hebt. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19) treffen we extra voorzorgsmaatregelen. We informeren je graag over hoe we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en jou de service kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent. Heb jij vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn ontzettend trots op jou als klant én op al onze medewerkers. Laten we goed voor elkaar zorgen, in deze onzekere tijden. Pas goed op jezelf, houd gepaste afstand tot elkaar en wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt.

Lees hier meer over veilig winkelen en onze extra voorzorgsmaatregelen.

Team Silvercreek

 

Openingstijden

Onze Flagshipstore in Breda is open. 
Bekijk onze openingstijden >

Update 14.10.2020 gewijzigde openingstijden koopavond:
Momenteel zijn wij op koopavond geopend tot (maximaal) 20.00 uur.